HIRST WOOD REGENERATION GROUP
Makeover for the by-water
Having turned the wasteland next to Hirst Lock into a delightful spot to sit and watch the world go by, HWRG turned their attention to the scrubby, weed-infested patch next to the by-water (right). It took quite an effort but with the nature reserve developing on the other side of the fence, we couldn’t leave it as it was. And the finished result made all the hard work by our volunteers, led by our chair, Sandra Angadi, worthwhile. The transformation of Hirst Lock was complete and it’s now somewhere locals can invite visitors to Saltaire to wander along the canal and look us up.
Home Page Home Page Home Page Other HWRG Projects Other HWRG Projects Other HWRG Projects More about the Lock Garden More about the Lock Garden More about the Lock Garden